Oslo GT Age of Sigmar 2019

Oslo miniatyrspillklubb inviterer til Oslo Grand Tournament 2019, den spirituelle arvtageren til NM i warhammer. Det blir en helg fullspekket med Age of Sigmar på høyt nivå. Formatet er forholdsvis enkelt; 2000 poeng matched play med endless spells og realm artefacts tillatt. Turneringen holdes i Outland Storgata sine lokaler men det letes etter et alternativt lokale (som også er sentrumsnært). Turneringspakke finner du på www.omsk.no/oslogt2019 og påmelding kan gjøres via www.omsk.no/turneringer

:::

Omsk presents Oslo Grand Tournament 2019, the spiritual successor of warhammer NM. It’ll be a weekend packed with games of Age of Sigmar on a high level. The format is fairly straight forward; 2000 points matched play with endless spells and realm artefacs allowed. The venue is Outland Storgata however an alternative is in the works. You can find the tournament pack at www.omsk.no/oslogt2019 and registration is done at www.omsk.no/turneringer